Loosdrecht | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Aanhouding verdachte straatroof

overval / beroving

Loosdrecht - Begin oktober werd een jongen het slachtoffer van een straatroof op de Laan van Eikenrode. Recherche heeft een verdachte aangehouden.

Een 16-jarige jongen uit Wijdemeren werd begin oktober 2017 het slachtoffer van een straatroof. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag 6 oktober op zaterdag 7 oktober op de Laan van Eikenrode on Loosdrecht.

Het slachtoffer liep met een groep vrienden over de Laan van Eikenrode toen hij uit het niets werd uitgescholden door twee jongens. Dit leidde tot een conflict, waarbij de twee jongens het slachtoffer van zijn spullen beroofde en hem mishandelden. Het slachtoffer liep hierbij letsel op in zijn gezicht.

De recherche startte een onderzoek naar de straatroof. Hierbij kwam een verdachte in beeld. Deze verdachte werd dinsdag 28 november aangehouden. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Hilversum. Hij zit nog vast voor verhoor. Het onderzoek naar de tweede verdachte gaat verder.

Soortgelijke berichten

Aanhouding straatrover
Hoofddorp

Aanhouding na poging straatroof
Hoofddorp

Berover probeert buit op te eten bij aanhouding
Amsterdam

Aanhouding drugsdealen
Zaandam

Aanhouding na mishandeling
Almere

Aanhouding na vuurwapenmelding
Zoetermeer

Aanhouding wegens woninginbraak
Groningen

Aanhouding na verduistering geluidsapparatuur
Alphen Aan Den Rijn

Aanhouding na burenruzie met mishandeling
Boxtel

Aanhouding bij burenruzie
Wieringerwerf

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio